Heropening kantoor op 2 juni!

Beste klanten, 

Op dinsdag 2 juni zullen wij na bijna 3 maanden met veel plezier onze deuren terug heropenen! 

Wij zijn enorm blij om u terug te mogen verwelkomen na deze speciale periode, en hopen u snel te mogen terugzien bij ons op kantoor! Let wel dat ook wij de maatregelen die in andere winkels gelden in acht zullen nemen: Beperkt aantal mensen binnen, mondmasker, 1.5 meter afstand, desinfecterende handgel, plexiglas... Dit doen we voor uw en onze veiligheid, maar desondanks zullen we u blijven service bieden met een glimlach!  

Iedereen is uiteraard welkom, maar gezien het beperkte klanten-aantal per keer binnen mag, zullen wij moeten de prioriteit geven aan nieuwe reservaties gezien wij bijna 3 maanden geen positieve economische activiteit hebben gehad. Met andere woorden, als u uw vragen of dergelijke telefonisch/per mail kunt stellen, willen wij u vriendelijk verzoeken dat ook zo te doen. Zo hebben we geen overrompeling en vermijden we de situatie dat de minimum-afstand niet kan gegarandeerd worden, of dat er een enorme wachttijd ontstaat. 

Wij danken u hartelijk voor uw begrip en kijken graag met u vooruit naar de nabije toekomst, waarin we hopelijk weer allemaal mogen reizen. Want het begint denk ik toch een beetje te kriebelen, bij ons alvast wel... :) 

Als u ons wil bereiken kan dat op 059/80.40.44 of via e-mail: info@katitravel.be

Tot 2 juni!

Met vriendelijke groet,
Het Kati Travel-team