Aparte reizen

Als u houdt van reizen afgestemd op uw interesses dan hebben wij een breed gamma van vakanties die anders dan andere zijn,..

Met de Vespa door de Toscaanse landschappen snorren en u tegoed doen aan een fris Chianti wijntje op een lokaal marktje, u eens goed laten verwennen in een Spa –of thalasso centrum, een superspannende wedstrijd van uw favoriete team bijwonen of een relaxerende golfvakantie om uw golfskills op peil te houden.

Als u liever zelf het roer of stuur in handen houdt kunt u bij ons ook terecht.

Wij verhuren boten in pakweg Frankrijk of Ierland (geen brevet vereist) of voor de sportievelingen onder ons zijn er de wandel- en fietsvakanties.

Ook voor uw duikvakanties dompelen wij u onder in de meest prachtige onderwaterlandschappen, van The Great Barrier Reef,  het summum voor elke duikliefhebber tot de Blue Hole van Belize of dichterbij huis de nooit vervelende Rode Zee, wij bieden u alle mogelijke duikpakketten aan en zorgen dat uw materiaal probleemloos mee kan.

Extreme reizen zoals expedities in bv Antartica of Groenland zijn dan weer  "once in a lifetime"- reizen die we van harte kunnen aanbevelen.

Klik alvast even op onderstaande links voor meer info, voor boekingen of aanvullende inlichtingenkunt u met veel plezier bij ons terecht.

Links
EXCLUSIVE DESTINATIONS AB TOURS
(Golfvakanties)
THALASSO EUROPE
(wellness)
VESPA TRAVEL
(Vespa vakanties)
VOS TRAVEL
(fiets en wandelvakanties)
TRAVEL 2 SPORTS
(sportwedstrijden)
ASTERIA EXPEDITIES
IMAGINE TRAVEL
NORDIC INFO
TRAVEL SENSATIONS